Om zero carbon

Zero Carbon er opstået i kølvandet på mange års arbejde med investorer i ind- og udland. Der er en klart stigende interesse for at virksomheder aktivt arbejder med grøn omstilling for at kunne tiltrække kapital og finansiering. 

Zero Carbon vil bidrage med individuelle løsninger for danske SMV-virksomheder, der søger at styrke sin konkurrence-kraft gennem øget bæredygtighed og mindre CO2-udledning. 

Grøn omstilling og øget bæredygtighed skal hænge sammen økonomisk og derfor arbejder Zero Carbon både med top- og bundlinie optimering. 

Skærmbillede 2022-02-04 kl. 09.24.34

Carsten Færge

+45 2164 7612

Om Carsten Færge

Selvstændig erhvervsdrivende med fokus på forretningsudvikling, kapital og finansiering til vækst af virksomheder i SMV-segmentet (Kapitalbørsen 2009-2019) .

Siden 2018 har Carsten arbejdet med kapital fra amerikanske og europæiske investorer (CompanyCapital) fra kontor i København og New York og i samarbejde med udvalgte netværk og investorer.

Den stærkt tiltagende investor-interesse for grøn teknologi, omstilling og bæredygtighed har skabt forretningsgrundlaget for Zero Carbon, der således kombinerer grøn forretningsudvikling med grøn kapital til danske SMV-virksomheder.

Se Carstens karriere på linkedin.

INTERESSERET ?

Kontakt os eller udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud

Skriv til os