Om APOLLO MANAGEMENT

Zero Carbon opstod i kølvandet på mange års arbejde med investorer i ind- og udland og som idag er en del af Apollo Management & Invest, hvor også et stort investor-netværk fra CompanyCapital indgår.

Der er en klart stigende interesse for at virksomheder aktivt arbejder med grøn omstilling for at kunne tiltrække kapital og finansiering. 

Apollo Management vil bidrage med individuelle løsninger for danske SMV-virksomheder, der søger forretningsudvikling gennem øget konkurrence-kraft og bæredygtighed. 

 

Skærmbillede 2022-02-04 kl. 09.24.34

Carsten Færge

+45 2164 7612

Om Carsten Færge

Selvstændig erhvervsdrivende med fokus på forretningsudvikling, kapital og finansiering til vækst af virksomheder i SMV-segmentet (Kapitalbørsen 2009-2019) .

Siden 2018 har Carsten arbejdet med kapital fra amerikanske og europæiske investorer (CompanyCapital) fra kontor i København og New York og i samarbejde med udvalgte netværk og investorer og som idag er integreret ind i Apollo Management.

Siden 2021 har den stærkt tiltagende investor-interesse for grøn teknologi, omstilling og bæredygtighed skabt forretningsgrundlaget for Zero Carbon og som idag drives gennem Apollo Management & Invest.

Carsten Færge arbejder for en række virksomheder med primært fokus på grøn omstilling og grøn teknologi og er aktiv i bestyrelsesarbejde.

Se Carstens karriere på linkedin.

INTERESSERET ?

Kontakt os eller udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud

Skriv til os